yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu durum sevimli kaybı olmaması için önemlidir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça içli davranıyoruz.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen bünyelabilmekle omuz omuza henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun üs sebebi makam yitirilmesine nitelik vermemesi ve daha azca maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Ehil oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanırken başka taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Binalarda belli başlı standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Elan detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer Yangın Kapısı yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page